Vaihtolavat kuljetuksilla Leppävirralta Pohjois-Savon alueelle

EVR-Urakointi Oy vuokraa vaihtolavoja kuljetuksilla. Palvelemme asiakkaita Leppävirralta käsin koko Pohjois-Savon alueella. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää vaihtolavan vuokrauksesta!

 

Voit tiedustella vaihtolavojen saattavuutta ja hintoja helposti täyttämällä tältä sivulta löytyvän lomakkeen. Tavoitat meidät aina nopeasti myös puhelimitse ja sähköpostilla.

Yhteystiedot

Vaihtolavoja monenlaisiin käyttötarkoituksiin

Vaihtolavoista on apua monenlaisissa urakoissa, esimerkiksi rakentamisessa, saneerauksessa, piharemontissa ja siivoustalkoissa. Vuokraamme vaihtolavoja yksityisten kotitalouksien ja esimerkiksi yritysten vaihteleviin tarpeisiin Leppävirralla ja muualla Pohjois-Savon alueella. Lavan vuokraus onnistuu vaikka yhdeksi päiväksi tai pidemmäksi aikaa – tarpeidesi mukaan.

 

Palveluumme kuuluu myös vaihtolavojen kuljetus. Tuomme vaihtolavan paikalle kohteeseesi ja viemme sen pois sopimuksen mukaan. Voit tilata meiltä myös vaihtolavan välityhjennyksen kesken urakan.

 

Tutustu myös muihin palveluihimme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vaihtolavojen saatavuus ja hinnat

Voit kysyä vaihtolavojen saatavuutta ja hintatietoja täyttämällä oheisen lomakkeen. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse